Betaloc várandósság alatt

Üdvözlöm! 25 hetes kismama vagyok, és az a problémám, hogy nyugalmi állapotban is 100-125 közötti a pulzusom, ami eléggé megterhel. Valójában alig tudok bármit csinálni, mert rögtön le kell feküdnöm, úgy érzem elájulok. Pánikbeteg vagyok 8 éve, erre szedem is a gyógyszereimet, pszichiáter folyamatos figyelése mellett csökkentve, illetve több genetikust megkérdezve. Mivel hasonló érzés egy pánikroham, arra gondoltam, hogy az agyamnak "beugrik" a magas pulzusról egy roham, és ettől lehetek rosszul. Háziorvosom tanácsára bevettem 10mg-s Betaloc-ot. Ilyenkor 89-93-ra leviszi, mintha kicseréltek volna, teljesen jól érzem magam. Viszont aggódok nem árt-e a babának?! Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza gyógyszerszedés témában

Az alkalmazott gyógyszert terhességben lehet alkalmazni.

Magzati szív ritmusát befolyásolhatja, magzat károsító hatása nem ismert.

Belgyógyász szakorvosi vizsgálat tanácsos a pulzus beállítására.

Kérdés: 2013. július 14., 13:11; Megválaszolva: 2013. július 14., 19:52
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
torokfájás terhesség alatt
Tisztelt Hölgyem/Uram, 9 hetes kismama vagyok, ma elkezdett nagyon fájni a torkom. Fáj a fejem, ráz a hideg, van egy kis hőemelkedésem (37, 1 C)...
Nőgyógyászat
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e terhes nőnek baja a következő gyógyszerktől. Velaxin és Convulex. A keresztlányom...
Medrol és a tehesség
28 hetes kismama vagyok, és évek óta alacsony a trombocita számom (90-120 közötti az érték) , amire Neo ferro folgammát szedet napi 2*1-et. A kezelő...
Pajzsmirigy, inzulintermelés...
Üdvözlöm! Már 2 éve szedek pm alulműködésre gyógyszert és 1, 5 éve az inzulintermelésre! Végül nehezen, de babát várok! Kérdésem...
coderit n terhesség
25 hetes kismama vagyok, erős köhögésre coderit n tablettát kaptam, Ön szerint nyugodt szívvel beszedhetem ezt a gyógyszert? Bízok a háziorvosomban...