homeopátia terhesség alatt

Kedves Doktor Úr! 5 hetes terhes vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy homeopátiás készítményeket lehet-e szedni a terhesség alatt? Kicsit ingerlékenyebb is lettem, sok a munkahelyen az elvárás, emiatt tegnap rámtört a fejfájás és bevettem este egy Sedatif PC tablettát (gyógyszertárban ajánlották) , ami használt is, mert elmúlt a fejfájásom és kicsit megnyugodtam. Ezzel nem ártottam a babának? Köszönettel: Ágnes

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza terhesség témában

Nagyon bölcs döntés volt. A homeopátiás szerek bátran használhatók várandósság idején, szoptatás alatt, újszülött korban és bármikor. Mellékhatás mentes, hatékony szerek. A komplexek, mint a Sedativ PC is tünetek csoportokra vannak, és több szert tartalmaznak, tehát homeopátiás képzettség nélkül is használhatóak. Az un. monoszerek (több ezer van) már egyéni tünetek alapján választandóak, ehhez egy kicsit tanulni kell a homeopátiát, vagy kérdezni. (persze nem a bevétel után) .

A várandósak különösen jól reagálnak a homeopátiára, még a magzatnak is segít. Vannak olyan szerek, amik szülés előtt, alatt és után lehet szedni, megkönnyítvén ezeket az élettani eseményeket.

Összességében bölcsen döntött, mikor a homeopátiát választotta, és nyugodt lehet, biztosan mellékhatás mentes még áldott állapotban is. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2013. január 22., 12:13 ;Megválaszolva: 2013. január 24., 07:01
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Nagy petezsák, nagy szikhólyag
Várandósság _ionizáló...
Lelet kiértékelés
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab