Lehet e baja a magzatnak?

Tisztelt Dr.Úr/Nő! 3-4 napja pozitív lett a terhességi tesztem! Ez mind szép és jó Lenne, de egy dolog nem hagy nyugodni! A párom kondizáshoz/gyúráshoz elkezdett növekedési hormont/HGH/ használni amit összesen kb.3-4 hétig használt! Abbahagyta mert úgy gondolta hogy ez nem neki való! Kb.a fogantatás körül hagyhatta abba, de gondolom ez nem örül ki gyorsan a szervezetéből! A baba nem volt tervezve, mivel van egy 3éves kislányom aki inszeminációval lett és mivel pco-s vagyok és évente kb.3x van csak vérzésem gyógyszer nélkül így az orvos azt mondta hogy elég kevés esély van rá hogy spontán ismét összejöjjön! Ez úgy néz ki nem így lett! A kislányomnál inszem előtt kb.3 évig próbálkoztunk sikertelenül! A kérdésem az lenne hogy lehet e baja emiatt a magzatnak? Hihetetlen hogy spontán teherbe estem, ezért nagyon bántana a dolog ha emiatt el kellene veszítenem a babát! Mielőbbi válaszát előre is köszönöm! SOS! Tisztelettel: Nati

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Az alkalmazott kezelés nincs hatással a megfogant

magzatra.Egészséges genetikai állományt, egészséges spermiumok képesek "közvetíteni".

A terhesség vállalható, emiatt nincs ok aggódni.

Kérdés: 2012. december 26., 12:00 ;Megválaszolva: 2012. december 27., 20:53
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés