Terhesség-vegyszerek

A terhességem 31. hetében járok, az eddigi vizsgálatok, ultrahang alapján a Babával minden rendben van. A hétvégén, az egyik délelőtt penész elleni szert használtunk, 1-2 x permetezett a párom a falra a szerből, nagyon kis mennyiségben (Ultraszavo: natrium- hidroxid, nátrium-hipoklorit) . Utána azonnal elmentünk otthonról, kb 7 óra múlva értünk csak haza, az ablakot nyitva hagytuk, hogy szellőzzön a lakás. Ennek ellenére amikor hazaértünk még enyhén éreztük a vegyszerszagot, ezért kereszthuzatot csináltunk többször is az este folyamán. Este már nem éreztük semmit, de én amikor még hajnalban felkeltem akkor ismét éreztem enyhén. A szert bár nem közvetlenül, de belélegeztem.. A kérdésem az lenne, hogy mindez Ön szerint milyen hatással lehetett a Babára? Károsíthatta őt? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A belélegzett szer mértéke nem gondolom, hogy bármi magzat károsító hatást kifejtett volna.

A nátronlúg víz elvonó, maró hatású, égéshez hasonló

sérülést okozhat a bőrön, belélegezve tüdő vizenyő

alakulhat ki.

Kérdés: 2012. november 26., 11:36 ;Megválaszolva: 2012. november 27., 19:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés