Norprolac-terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Korábban magas prolaktin eredményemre (65 ng/ml) először Bromocriptin, majd Norprolac 75 gyógyszereket kaptam. Jelenleg 6 hetes terhes vagyok, és a kezelőorvosom a gyógyszer folytatását javasolja a 12. hétig. Ön szerint szedhetem a gyógyszert? Válaszát előre köszönöm!

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A gyógyszert a 12. hétig tanácsos szedni és utána fokozatosan elhagyni.

Endokrinológust tájékoztatni javasolt a terhességről.

Kérdés: 2012. október 25., 14:49; Megválaszolva: 2012. október 26., 21:33
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés