Nőgyógyász felkeresése - pozitív teszt után

A helyzetem a következő: januárban volt egy missed ab-om (10 hetesen) . Most úgy tűnik, hogy újra teherbe estem, csináltam itthon két pozitív tesztet is (utolsó menzesz június 6 volt) . El is mentem a rendelőbe időpontot foglalni a nőgyógyászhoz, de a rendelőben zajló 2 hetes felújítás miatt csak aug. 15-ére tudtak legkorábbi időpontot adni (akkorra kb 10 hetes leszek) . Amiatt, hogy volt egy elhalt vetélésem korábban, hamarabb meg kéne látogatnom egy nőgyógyászt vagy ráérek az egy hónap múlva esedékes időpontban is, hogy akkor erősítse meg a terhességet / készítsenek ultrahangot utána? (bár lehet, hogy nem fogom bírni türelemmel és ellátogatok magán rendelésre: D, mert jó lenne orvosi megerősítés, nem csak egy otthoni teszt + a pici-poci fájdalmak) A korábbi vetélés miatt "veszélyeztetett" terhességnek fog számítani vagy ez mindig az aktuális dolgoktól függ? Addig tervezem szedni a Femibion 800-at, illetve lehet, hogy veszek Magne B6-ot is (korábbi terhesség során azt hiszem ezt ajánlotta a doktor) Köszönöm a válaszuk!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Valóban az előzmények miatt érdemes minél hamarabb tisztázni a terhességet.Jelentkezzen nőgyógyászaton. A leírt gyógyszereket szedheti.

Kérdés: 2012. július 17., 23:05; Megválaszolva: 2012. július 19., 06:56
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása