Laboreredmény: 11 hetes kismama, kell aggódnom?

Kedves Doktor Nő/Úr! A következő kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy a laboreredményemen a következő értékeknél van eltérés: P-LCR 43.80 % (13.00 - 43.00) NEUT% 74.20% (37.00 - 72.00) LYM% 18.70% (20.00 - 50.00) HTK 0.36 L/L (0.37 - 0.47) GOT/ASAT/ 45.00 U/L (10.00 - 31.00) GPT/ALT/ 40.00 U/L (10.00 - 34.00) Nagyon aggódom, nehogy valami gond legyen! 11 hetes kismama vagyok! Válaszát előre is köszönöm! Renáta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Renáta! Eltérései oly csekélyek, hogy nincs jelentőségük, a terhesség szempon tjából végkép nincs. Mérsékelt vérszegénysége a terhesség elején javasolja, hogy ne csak multivitamin mennyiségű vasat szedjen naponta, hanem egy nagyobb dózisút is néhény hétig, hogy a szülés vasvesztő eseményére vasraktárai jól felfelődjenek. A GOT és GPT emelkedettsége korábbi valamilyen gyulladásos folyamatra vall, a terhesség kis mértékben meg is emelheti. Kérem, nyugodjon meg, boldog kihordást.

Kérdés: 2012. június 28., 10:53; Megválaszolva: 2012. július 02., 18:28
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása