Olanzapin+Scippa gyógyszerek elhagyása

Kedves Doktornő! 2018ban bekerültem a Péterfy utca kórházba a zárójelentésen pszichotikus szintű szorongás volt megnevezve. 3 éve szedek Olanzapin TEVA 1x5mg este és kb 2 hete szedem Scippa 1x10mg reggel gyógyszereket szorongásos, pánik problémára Az lenne a kérdésem hogy van-e lehetősége annak hogy ezeket a gyógyszereket elhagyhassam és pszichésen rendbe jöjjek? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Gyógyszerek elhagyása témában

Tisztelt Kérdező,

Természetesen van lehetőség a gyógyszerek elhagyására, amennyiben ezt az állapota megengedi indokolja. Ezt azonban a kezelőorvosával kéne átbeszélni. Biztosan nem véletlenül írta fel a Scippát 2 héttel ezelőtt.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. április 26., 19:24; Megválaszolva: 2021. április 26., 22:10
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szorongásos probléma
Üdvözlöm Doktornő. 10 évvel ezelőtt amikor a válásom volt, a pszichiáterem felírta a Cipralex nevű gyógyszert, hogy könnyebben viseljem az...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa