• Szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Tudna nekem segiteni? Hónapok óta nem. Jól érzem magam lelkileg és testileg sem. Már reggel felkelek fáj a fejem, gyomoridegem van.Parommal vannak itthon konfliktusok,de ha megoldodik akkor se vagyok jobban. folyamatosan jár az agyam mindenféle hülyeségen. Voltam pszihiaternal, írt fel nekem scippat meg frontint. Meg mondom az őszintet nme váltottam ki csak a frontint, mert a scippat nem merem bevenni. Maga mit gondol erről? Coverax kombit szedek magasvérnyomásra. Várom válaszát. Köszönöm.. Zsolti

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszeres lehetőségek témában

        Tisztelt Kérdező, Mivel nem tudom, mik is azok a gondolatok, amik gyötrik, nem tudom egyértelműen javasolni a gyógyszer bevételét. Feltételezem, hogy a kollégám a személyes találkozás alapján megfelelő készítményt írt Önnek. Általánosságban azt tudom mondani, hogy a Scippa jó készítmény, 1-2 hét elteltével hatékonyan oldja a szorongásokat és a depressziós állapotot. Ha mostanig nem enyhültek a panaszai, én azt tanácsolnám, hogy próbálja meg azt is szedni a Frontin mellé. Később pedig keresse fel ismét személyesen a kollégát. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. szeptember 07., 23:53; Megválaszolva: 2020. szeptember 28., 18:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: