• Pánik

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!-meg fogadván a tanácsát miszerint:kb.10 éve szedek reggel 20 mg Citapramot és most 5 hónapja pedig Mirzatenből este 15 mg,de mellékhatásai voltak a Mirzatennek.Azt javasolta hogy a két gyógyszer egyidejülegi szedését nem tanácsolja.Ezért a Mirzatent csökkenteni kezdtem 15 mg-röl 5 Napig felére most pedig már csak a negyedét szedem.Ha teljesen el hagyom a Mirzatent elegendő lesz ismételten 20 mg Citapram a pánikrohamok ki védésére?A Mirzaten okozta mellékhatások csökkenőben.Ami érdekes hogy nem is vagyok már annyira feszült mióta kevesebb Mirzatent szedek,se tompa és álmos.A gondolataim azok amiket nehéz ki zárnom az életemből mert mindíg a szívrohamtól félek.Illetve a visszatérő rohamoktól.Bár mióta a Mirzatent szedtem nem volt,kivéve az elején amikor fel erősítette a Mirzaten a tüneteket.Viszont kb.10 évig fogta a Citapram is most az miért nem tudja,próbáltuk előtte annak az adagját emelni de mellékhatások jelentkeztek ha már 30 mg ot szedtem a Citaparamból.Igazából ez a félelem zavaró nehezen mozdulok ki e miatt itthonról, ez pedig azóta tart mióta a Mirzatennek át éltem az elején okozta mellékhatásait.Meg tudok ismét gyógyúlni és bátran közlekedni?Estére semmi bajom nincs meg szűnik mimden mint akit ki cseréltek!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszerváltás témában

        Tisztelt Kérdező, Én megnézném, hogy alakul az állapota 20 mg Citaprammal. Lehet, hogy fenn tudja tartani a rohammentes állapotot. Az azonban jó lenne, ha próbálkozna a kimozdulással, közlekedéssel, mert ez egyre nehezebbé válhat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. augusztus 16., 16:30; Megválaszolva: 2020. augusztus 25., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!