• Gyógyszer abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 2017 nyarától 2019 tavaszig gyógyszeres kezelés alatt álltam, ennek oka szorongas, szomatizacios zavarok voltak. Kb 3/4 évig escitalopramot szedtem egyet naponta, utana néhány hónapig Aurorixet szintén egyet(ezek szexualis apátiat es orgazmus képtelenseget okoztak) , végül idén tavaszig Valdoxant egy darabot egy darabig , aztan fél evig felet, vegul harmadot, míg végleg abbahagytam. Ennek 3,5 hónapja van mar. Kérdésem :férjemmel szeretnénk kisbabát, mikortól lehet próbálkozni? Mennyi idő kell elteljen a gyógyszerek elhagyása után a próbálkozásig hogy a magzatkarosito hatás ne lehessen? Illetve igényel valami pluszt a terhesség előtt/alatt a korábbi gyógyszeres kezelés? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát. Köszönettel!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a terhességet megelőző gyógyszercsökkentés témában

        tisztelt Kérdező, El lehet kezdeni a próbálkozást, ennyi idő után már nem kell tartani a gyógyszerhatástól. A terhesség és a szülést követő időszak fokozott figyelmet igényel azoknál, akiknél korábban pszichiátriai problémák álltak fenn. Ha kiújulnának a tünetek, akkor mindenképp érdemes felkeresni egy kollégámat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. július 31., 22:51; Megválaszolva: 2020. augusztus 06., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!