Szorongásos tünetek

Kedves Doktor Úr/ Doktor nő! Yarocen 30 mg tablettát irt fel a neurológusom pszichoszomatikus mechanizmus diagnosztizálása után. Pénteken lesz egy hónapja, hogy szedem. Mivel orvosom a járványügyi helyzetre hivatkozva nem dolgozik, nem tudok segítséget kerni. Reggel 0.25 mg frontint beveszek, mivel szorongas, rosszullét ugyanúgy fenàll, de 10 körűl szinten elér a rosszullét. Eredeti panaszomat természetesen enyhítette, fejfájás, szédülés teljesen megszűnt. Tanácsát szeretnèm kerni, hogy mitevő legyek. Este 30 mg yarocen lefekvéskor beveszem. Reggel 0.25 mg frontin 6 óra körűl felkelés után, és delelött ugyanúgy szorongásos tüneteim vannak. Rossz közérzet stb. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszerelés témában

Tisztelt Kérdező, Van mód emelni a Yarocent, de ezt célszerű volna majd az orvosával egyeztetve tenni. Addig azt javasolnám, hogy esetleg egészítse ki a gyógyszerelését további fél-1 Frontinnal a féli órákban. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. április 14., 14:34; Megválaszolva: 2020. április 19., 14:30
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása