• Szorongás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő/úr. Szörnyü rémisztö gondolataim vannak. Olyan mint ha megörülnék, félek hogy elveszitem a kontrollt. Mintha a gondolataimban megbolondultam volna.. 2 hónapig voltam kórházban. Posztraumás stressz zavartál, generalizált szorongásra, súlyos depreszióval, pánik zavaral, generalizált szorongásal Kezeltek.. Qvetiapin tablettát kaptam, 2 fajtát. Este egy 25 mg és egy 150 mg.. Amitöl szörnyű rémálmaim voltak,zakatolt a fejem, este arra az érzésre keltem, hogy mintha néznének az orvosok az ajtóból hogy bevettem e a gyógyszert.. Sötét alakot is láttam a gondolataimba amitöl pánik roham kapott ell. Erre kaptam sertralint 150 mg amitöl meg rosszul lettem..azóta olyan furcsa rémisztő gondolataim vannak mintha megőrülnék gondolatban... Utána elkap a pánik roham.. Hangokat nem hallok.. A kérdésem az lenne hogy ez a skizofrénia kezdeti jele lenne?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Mi állhat a szorongás hátterében? témában

        Tisztelt Kérdező, Sajnos erre nem tudok ismeretlenül válaszolni. A kezelőorvosok, akik ismerik Önt, pontos felvilágítással szolgálhatnak. Mondja el nekik a panaszait, tüneteit, ha kontrollra megy. Ha a kórházban már nem, akkor az Ideggondozóban lehetnek a segítségére. A leírt diagnózisok nem utalnak skizofrénia meglétére. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. március 24., 17:10; Megválaszolva: 2020. március 25., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.