• Álmatlanság, szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Pálvölgyi Rita! Hosszú évek óta vannak alvásgondjaim, hol jobb, hol rosszabb volt a helyzetem. Gyerekkorom óta szorongó típus vagyok sajnos. Az utóbbi 4 hónapban este 0,25 mg Frontinnal alszom el. Egy ideje egyre szorongóbb vagyok nap közben, de sok volt a problémám is. Lehetséges, hogy ez a kevés Frontin fokozza az idegeskedésem? Vagy ne aggódjak ezen is? Próbáltam átállni a Sanval alatatóra önszántamból, de valamiért félek bevenni, az első féltől kettőslátásom lett és csak 3 órát aludtam. Menstruáció előtti szívdobogás, verejtékezés is, aztán fura képek is megjelentek akkor éjjel. Nem tudom,mi lenne a legjobb megoldás. A nap közbeni szorongás elég erős, próbálok relaxálni, de a rossz éjszaka után egyáltalán nem megy. Rettentő kimerült vagyok. Közben még fiatal, kisgyerekes... Kérem, adjon tanácsot. Nem akarok elvonási tüneteket, hozzászokást, de a Frontintól legalább aludtam valamennyit. Köszönöm szépen.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező, A Sanval szintén okozhat függőséget hosszabb távon, ebből a szempontból nem jobb a Frontinnál. Nem hiszem, hogy a Frontin okozta volna a szorongások fokozódását. Azt javasolnám, hogy keresse fel egy kollégámat, é - elhúzódó panaszok esetén - inkább alvást támogató antidepresszáns beállítása volna célszerű. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. november 21., 14:51; Megválaszolva: 2019. november 24., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.