• Fogyasztó tea és Rivotril alkalmazása egyszerre

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Katalin vagyok, 43 éves, házas és 3 gyermek édesanyja. 20 kiló súlyfeleslegtől próbálok megszabadulni, ami nem könnyű. Nemrég találtam rá az Ukko fogyasztó teára, már ittam 1 hónapja amikor a háziorvosom felírta a Rivotrilt. 0.5/fél szem naponta. Alvás problémám, ideges láb szindrómám és pánik betegségem van. Erre írták ki a tablettát. Azt szeretném kérdezni, hogy emellett az adagolás nellett ihatom e a teát. Nap 3*fél liter lenne a javasolt mennyiség elfogyasztása délután 3 óráig. Egyébként sem iszom belőle ennyit. Maximum 2*fél litert. De mivel a fogyás szépen beindult, nem szeretném abba hagyni, viszont fontos az is, hogy aludni tudjak éjjelente. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, Katalin.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a fogyasztótea+Rivotril témában

        Tisztelt Kérdező, Az UKKO fogyasztótea összetevői között nincs olyan, amivel a Rivotrilt ne lehetne szedni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. november 16., 09:24; Megválaszolva: 2019. november 19., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: