• Párkapcsolat szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor nő! Párkapcsolatban vagyok 7 hónapja és szorongok. Reggelente negatív gondolataim vannak, hogy szakítani kellene stb és ettől még jobban megijedek és rossz kedvem lesz amit ő is és én is nehezen viselünk el. Egyébként nagyon sokat programozunk amik jók és úgy gondolom össze is illünk csak ez a szorongás zavar. A kapcsolat után pár hónappal szakítottam vele emiatt és majdnem elmentem pszhiólogushoz is, de akkor úgy gondoltam csak felfújok mindent és nem is akarom komolyan venni ezt a kapcsolatot. Utána pár hónapig jó volt majd pár hete megint újra kezdődött. Nem akarnék szakítani vele, mert amúgy jól elvagyunk de ez eléggé megnehezíti. Régebben is mindig ez volt és mindig szakítás lett a vége. Köszönöm segítségét, Róbert

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a párkapcsolati bizonytalanság témában

        Tisztelt Kérdező, Úgy tűnik, hogy nem oldódott meg ez a probléma a pszichológussal folytatott munka során. Ha úgy itéli, hogy indokolatlanok ezek a gondolatai, vissza kéne menni a kezelőjével, és tovább dolgozni ezen a problémán. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. augusztus 26., 10:53; Megválaszolva: 2019. augusztus 29., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció