• Panick betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az elmúlt időben azt vettem észre , hogy reggel remeg mindenem. Régebben szedtem paroxetint és xanaxot. Most is írtak nekem xanaxot de nem merem be venni. Valójában már semmilyen gyógyszert nem szedek mert félek az allergiás reakciottol ami volt mástol. Tudom, hogy panick beteg vagyok, szeretnék is orvoshoz menni, de a párom nem támogat én meg csak rosszabbul vagyok. Mit tegyek? Kardiologia negative, belgyógyászat negative, stb...

        Dr. Árki Ildikó válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező! Jól látja, hogy szakorvosi segítségre van szüksége. Pszichiátriai rendelésre nem kell beutaló, közvetlenül felkeresheti. A gyógyszeres kezelésen kívül vannak más lehetőségek is a szorongásos betegségek kezelésére. Pszichoterápiával jó eredményeket lehet elérni, érdemes lenne olyan pszichiáterhez fordulni, aki pszichoterápiával is foglalkozik. Mielőbbi jobbulást!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. április 10., 17:13; Megválaszolva: 2019. április 12., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: