• Alkalmankénti Frontin szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Pszichoterápiát kezdtem el egy pszichiáter-pszichológussal, és a következő kérdésem lenne: Ő generalizált szorongást állapított meg. Végigpróbáltunk számtalan gyógyszert, de mindegyiknek szörnyű mellékhatásai voltak. Emiatt sajnos nem vagyok alkalmas folyamatosan gyógyszert szedni. Abban maradtunk, hogy alkalmanként, tehát szorongásos rosszullét idején vegyek be frontint. Én nagyon félek, nehogy hozzászokjak, de a már leírt helyzetben többet nem tudunk sajnos tenni. Ön hogyan látja ezt a helyzetet? Persze emellett folytatódik a pszichoterápia de egy-egy rosszullét ettől még bekövetkezik s csak ekkor használnám a Frontint. Hosszútávon ezzel a stratégiával mire számíthatok?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Frontin szedése témában

        Tisztelt Kérdező, 1-1 tabl. Frontin alkalmi bevétele több év alatt vezet csak hozzászokáshoz. A pszichoterápia mellett ez valószínűleg nem fog bekövetkezni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. április 07., 14:33; Megválaszolva: 2019. április 07., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: