• Mellizom fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt drnő drúr kemény fizikai munkát végzek és 1 hónapja fájnak melleim nagyon kellemetlen és voltam kardologiai kivizsgáláson azt mondták rendbe van minden azt mondták pánikbeteg vagyok frontint szedek és bisablokot félszemet egy nap voltam rögenen azis jó volt eredmény van mitől féljek igaz koleszterin magas gyógyszert szedek és diétázok 1 honap alat 7kg fogytam

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnosztikai nehézségek témában

        Tisztelt Kérdező, Ha negatív a kardiológiai vizsgálata, és a tüdőrtg eredménye, a fájdalom valóban lehet lelki eredetű. Ezt megerősíti, ha a Frontin bevételét követően enyhül, vagy megszűnik a fájdalom. Emellett lehet tovább vizsgálni a jelenséget. Lehet mozgásszervi eredetű, neurológiai, de pl. reflux is okozhat erős mellkasi fájdalmat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. február 25., 16:28; Megválaszolva: 2019. március 03., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.