• Félelem.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Félek egyedül maradni a lakásba, szorongok, megmagyarázatlan rossz közérzetem van. Ùgy érzem hogy megőrülök Reggel 0, 25mg Frontint szedek egy fél éve, nem sok eredménye van Más gyógyszert nem szedek.Ha családtag van itthon semmi bajom, a munkahelyemen is jól érzem magam. Diagnosztizált betegségem nincs.Pánik beteg lettem? Szeretnék meggyógyulni! Nagyon rossz, hogy nem tudok uralkodni az érzéseimen. Kérem legyenszives válaszolni mi lehet a problémám, és hogyan lehetne meggyógyulnom.Köszönöm.Ildikó.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szeparációs szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, A szorongás leírása nem annyira pánikbetegségre, mint inkább szeparációs szorongásra utal. Érdemes volna felkeresni személyesen egy kollégámat. Együtt talán felismerhetnék, hogy mi áll a félelmek hátterében. Adott esetben antidepresszáns beállítása hatékonyabban oldaná a félelmeit. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 06., 16:04; Megválaszolva: 2019. január 09., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés