Félelem.

Félek egyedül maradni a lakásba, szorongok, megmagyarázatlan rossz közérzetem van. Ùgy érzem, hogy megőrülök Reggel 0, 25mg Frontint szedek egy fél éve, nem sok eredménye van Más gyógyszert nem szedek. Ha családtag van itthon semmi bajom, a munkahelyemen is jól érzem magam. Diagnosztizált betegségem nincs.Pánik beteg lettem? Szeretnék meggyógyulni! Nagyon rossz, hogy nem tudok uralkodni az érzéseimen. Kérem legyenszives válaszolni mi lehet a problémám, és hogyan lehetne meggyógyulnom. Köszönöm. Ildikó.

Dr. Pálvölgyi Rita válasza szeparációs szorongás témában

Tisztelt Kérdező, A szorongás leírása nem annyira pánikbetegségre, mint inkább szeparációs szorongásra utal. Érdemes volna felkeresni személyesen egy kollégámat. Együtt talán felismerhetnék, hogy mi áll a félelmek hátterében. Adott esetben antidepresszáns beállítása hatékonyabban oldaná a félelmeit. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2019. január 09.

Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség

Scippa mellékhatás?
Tisztelt Doktornő! Panaszaim június 7.-én kezdődtek, hazafelé tartottam mikor pánikrohamom lett (ez a SBO-n, derült ki) tünetek: légszomj, halálfélelem,...
Van e kiút az agorafobiából
Tisztel Doktornő! Fiunk 25 éve pánikbeteg, agorafóbiás. Pszichiátriai kezelést, csak telefonon kap, mivel orvoshoz nen tud elmenni. Rivotrilt, Rexetint 25...
Frontin és Melatonin együtt
Tisztelt Doktornő! Sajnos lassan 10 éve szedek 0 5 mg frontint alváshoz /éjszakai munkámból kifolyólag/ szeretném lassan elhagyni egy teljes életmód váltással....
Antidepresszáns és bélpanaszok
Tisztelt Doktornő! Rendkívül tanácstalan vagyok a terápiám további megválasztását illetően, ezért a tanácsát szeretném kérni. Probémám: erős egészség...
Terhesség mellett antidepresszáns
2 éve belekeveredtem egy kevert szorongásos depresszióba. Loranxil1mg, brintellix10mg es mirzaten q 30 mg os gyógyszereket szedek. 1 hete pozitiv lett a...
Antidepresszáns elhagyása cseréje
Tisztelt Doktornő! Kb. 7 éve szedek kevert szorongásás tünetekre napi 20mg paroxatot. A mellékhatások között enyhén jelentkezik szexualis diszfunkció is....