Hirtelen javulás

Kedves Doktornő! Az elmúlt évben rengeteg vizsgálaton estem át, mivel nagyon régóta fennállt fülzúgás, rossz közérzet, szédülés és étvágytalanság, valamint hatalmas fáradtság, gyenge stressztűrés. Háromszor voltam vérvételen, négyszer fül-orr-gégészeten, neurológián, kardiológián. Sehol semmit nem találtak, azt mondták pszichés alapú, én ennek hatására egyre feszültebb és feszültebb lettem, nem tudtam magam lenyugtatni, mivel a gyógynövények és nyugtató hatású készítmények nem váltak be. Így telt a nyaram és az egész állapot csak rosszabbodott, olyannyira, hogy egyik reggel már semmi erőm nem volt kikelni az ágyból, nagyon gyorsan elkezdett verni a szívem, és pánik érzés kapott el. Ekkor ismét elmentem az orvoshoz, újra vérvétel beutaló, ezúttal Kreatin-kináz értéket is megnézették. Ennek az értéke 100-al magasabb, tehát 17- 150 UI/l helyet 245 UI/l. Sokszor panaszkodtam az utóbbi időben mellkasi szúrásra, izom gyengeségre, ezért kaptam mellkas röntgenre is beutalót, ahol szintén nem volt semmi gond. A nagy javulást a Panangin és valeriana eredményezte, hirtelen rendkívül jó kedvem lett és sok energiám, amit nem tudok hova tenni. A szívemmel lehetett gond? Az elmúlt évben nagyon keveset tudtam pihenni, kicsit túlhajtottam magam. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza valeriana témában

Tisztelt Kérdező!

Nagyon jó, hogy jól érzi magát, de úgy tűnik, hogy ezen is aggódik...

A valeriana nyugtató, feszültség oldó hatású, szorongásos zavarán segített. (Említette, hogy volt kardiológiai vizsgálata is, ahol nem találtak eltérést, ezért nem értem, hogy miért gondolja, hogy a szívével lehetett gond) További jókedvet és sok energiát kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. október 22., 17:29; Megválaszolva: 2015. október 22., 21:20
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Hogyan hat a Valeriana?
Én a Valeriana növényi alapú nyugtatóval kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hallottam arról hogy jü szer, de néha más más anyagot is belekevernek...
pánik/gyógyszer
Stressz miatti kiszáradás
Tisztelt Szakértő! 32 éves férfi vagyok, nincs nefrológiai, urológia betegségem, laboreredményeim rendben vannak, nincs cukorbetegségem. A stressz...
Scippa szedése nyugtató teával
Tisztelt doktornő! Pánikrohamaim vannak,szorongok.A pszichiáter scippa 5mg-ot írt fel, (most kezdtem el szedni) ,két hét után pedig 10mg-ot kell...
Szorongásos probléma
Üdvözlöm Doktornő. 10 évvel ezelőtt amikor a válásom volt, a pszichiáterem felírta a Cipralex nevű gyógyszert, hogy könnyebben viseljem az...