Milett velem

Tisztelt dr, februártól szenvedek nem tudom mitörtént velem, volt egy abortusztom és rá egy hétre rosszul lettem este.fájt a szívem környékén és menekülési pánik jött rám. A házi orvos azt monda idegkimerültség. Egy hónapig a gyengébb frontint szedtem.abba hagytam és most augusztusban kezdtem el szedni mert aludni nem tudtam még állandó szúrkál a szívem. Nem tudom mit csináljak meddig szedjem, a gyógyszer melett is néha szúrkál, voltam EKG az jó volt Kérem adjon tanácsot mit csináljak

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza szív szurkálás témában

Tisztelt Kérdező,

Az ilyen jellegű szívpanaszok általában szorongásos eredetűek. Lehet átmenetileg szedni a Frontint. Ha ez nem használ, át lehet állni antidepresszáns kezelésre. Emellett pszichoterapeuta segítségét is lehet kérni a panaszok hátterének megértéséhez, feldolgozásához. A relaxációs módszerek / autogén tréning, jóga, meditáció/ szintén hasznosak lehetnek a tünetek oldásában.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. augusztus 13., 22:22; Megválaszolva: 2015. augusztus 18., 14:05
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa