szúró fájdalom

Tisztelt doktornő/úr! Kérdésem a következő lenne. 24 éves férfi vagyok. Néha szúrást érzek a bordáimnál, általában csak a bal oldalt, de éreztem mar a jobbon is. Néha érzem hogy a lapockámnál is szúr. Néha hát fájdalmaim, derék fájdalmaim ás mellkasi fájdalmaim is vannak. Néha az ujjaimban is szúró érzést érzek. Nagyon megvagyok ijedve, hogy valami komolyabb problémám van. Voltam a háziorvosnál, mindenemet kivizsgálta és szerinte teljesen egészséges vagyok. Megnézte a szívemet, a légzésem sejtes, a vérnyomásom volt egy kicsit magas, de szerinte ez az izgalom miatt lehetett. Sajnos eléggé stresszes vagyok és hajlamos a depresszióra is. Dohányoztam kb 7 évig, de 1 hónapja sikerült abba hagynom. Az interneten próbáltam felállítani a diagnózist. Amióta rákattantam erre a témára úgy érzem egyre rosszabb. Most gyógyulgatok az influenzából. Köhögcsélek. Általában száraz, de néha köpetürítéssel jár. Teljesen be vagyok pánikolva, a környezetemben mindenki bolondnak néz, kérem segítsen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza szúró fájdalmak, köhögés témában

Tisztelt Kérdező! Szorongásra hajlamos személyeknél az internetes böngészés egészségügyi témában (főleg, ha szakmailag nem hiteles oldalakat látogat) fokozhatja a szorongást, miután össze-vissza olvasgat mindent. Az olvasottakat és a panaszokat, tüneteket értékelni nem tudja, hiszen nem folytatott ilyen irányú felsőfokú tanulmányokat.Nem véletlen, hogy a diagnózis felállítása orvos feladata."Pánikolás" helyett, ha panaszai vannak, keresse fel ismét a háziorvosát, ha szükséges, ő tudja szakorvoshoz is küldeni. Valószínűleg pszichoterapeutával, pszichológussal történő konzultáció is hasznos lenne.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. február 25., 17:43; Megválaszolva: 2015. február 28., 12:33
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa
Félek,szorongok,furán érzem...