Az alprazolam alapanyagú gyógyszerek szedése mennyiben befolyásolja a labor (vér és vizeleti eredmény

T. Dr. Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy sajnos pánikbetegségem miatt kb. 2 éve napi 4-6 mg frontit (szükség szerint) kell szednem. Minden évben megyek rendszeresen vérvételre, eddig minden eredményem tökéletes volt. Kérdésem az lenne hogy a frontin a szervezetből mennyi idő alatt távozik, és hogy a laboreredményemet ez mennyire/mennyiben befolyásolja? Köszönettel M. Alexa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boha Katalin válasza alprazolam témában

A 4-6 mg napi Frontin szedése nagyon nagy adag, okozhat laboreltéréseket, elsősorban a májban, de mivel a szervezetben minden-mindennel összefügg, - máshol is.Teljes kiürülése néhány nap, de az okozott eltérés ezzel még automatikusan nem szűnik meg.

Kérdés: 2014. augusztus 26., 18:21; Megválaszolva: 2014. augusztus 27., 19:49
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa