• Daganat? (Hererák)

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Nemrég olvastam cikkeket a hererákkal kapcsolatban. Önvizsgálat során csomót nem éreztem, ugyanakkor az bizonyos, hogy elég érzékeny a lenti terület. Például biciklizés során. Előfordul az is, hogy csak hanyatt fekve ejakuláció során a jobb golyó olyan érzetet kelt, mintha a feljebb csúszna, és akkor mindig meglehetősen kellemetlen... és mikor a szeméremdombomnál megnyomom, "visszacsússzan..." néha pedig azt is érzem, ahogy a lágyékomban a folyadék mozog.. lehet a nyirokrendszer? Lehet, hogy rákos vagyok?

        Dr. Bíró Krisztina válasza a hereráktól való aggódás témában

        Kedves Érdeklódő! A tünetek, amiket leírt nem típusosak heredaganatra. A heredaganat elsősorban, a herében tapintott kis csómóval kezdódik. Olykor az egész here megduzzad. Amennyiben ilyen tünetet észlel, keressen fel egy urológust!. Üdvözlettel: Dr. Biró Krisztina


        Kérdés: 2014. július 28., 13:39; Megválaszolva: 2014. szeptember 12., 19:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.