Szív, pánikbetegség

Tiszteletem Dr.Úr/Nő! Szeretnem megkérdezni hogy kb 1 eve szenvedek sziv tünetekkel amik megkeseritik az eletem es ez miatt pánikbetegségel is küzdök! Volttam 2 szer ultrahangon ahol megnézték a hasamat es a szívemet! Volttam EKG vizsgálaton is 2 szer, es volt 24 oras holteres vizsgálatom is ahol semmilyen redelenesegett nem talaltak! Ami megnyugtató de a tünetek maradtak! Volt 2 szer vervetelen ahol minden rendben volt! Pajzsmirigyem rendben! Vernyomasom:133/85 es a pulzus 60-70 kozott mozog nyugalmi allapotban! Egy rossz diagnosztizállas soran az orvosom azt mondtta a kivizsgálások elott hogy magas a pulzusom nyugalmi allapotban ami 102 volt! Az orvosom azt mondtta hogy itt valami problema van! Sajnos el is hittem amely soran pánikbeteg lettem! Orvosi kivizsgálások alá támasztották hogy nincs semmilyen gondom, de sajnos a panik betegsegem es a sziv tüneteim megmaradtak! Vissza gondolva ahol a rossz diagnosztizalast kaptam sajnos felfokozodott allapotban volttam amely soran magas volt a pulzusom! De ez mar sajnos nem lehet visszafordítani! Tünetek: szivdobogas erzes, fura erzes a szívnel, olyan erzesem van mint ha megállna egy pillanatra vagy meg remegne a szivem! Ez miatt se dolgozni se fizikai erőt nem merek végrehajtani nehogy meghaljak! Panik tünetek: szorongas, felelem, halálfélelem, rossz közérzet, fáradság! Előtte egy kiegyensúlyozott eros fizikummal rendelkezttem! Valamikor a Bordaim kozott is szurkoló erzes van mikor olyan erzesem van mint ha hirtelen nem kapnék levegőt es a szivem is olyankor furcsa erzes párosul amely soran hevesebb szivdobogasom lesz! Olyankor aszt hiszem hogy szivritmus zavarom van! Koszonom Várom a kedves válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a szívritmus zavar témában

Kedves Kérdező! Mivel nem igazolódott szívbetegség az eddigi vizsgálatokkal panaszaival forduljon pszichológushoz, a pánik betegség kezelésében segíthet. Pszichiáter szükség esetén gyógyszert is írhat. Rendszeres könnyű testmozgás nem árthat, kifejezetten jót tehet, de a bemelegítés, fokozatosság szabályait be kell tartani. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2014. május 05., 23:07; Megválaszolva: 2014. május 09., 15:18
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása