Látászavar

Tisztelt Doktor Nö/Úr! Már 3 hónapja apró pontok jelentek meg a szemem elött, nappal nem annyira de éjszaka a Tv körül sok pontot látok szerteszét. És kisebb emlékezetzavaraim is vannak. Már 2 szemész is megvizsgálta és nemtaláltak semmit. Utánna a neurológiai vizsg. is negativ lett. Kérdésem hová lehetne még ezzel elmenni? És mikor múlik el ez a látászavar mert aludni is nehezen alszok el ez miatt és aggasztó nagyon. V

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza látászavar témában

Kedves Kérdező!

Nem tudom mit takar a neurológiai vizsgálat. A panaszai alapján nem gondolnék szervi bajra. Ha a kivizsgálása alapos, és sem keringési, sem gyulladásos bajt nem találtak, akkor felmerül valamilyen lelki eredet. Próbáljon meg rendszeresen sportolni, kerülje a stressz helyzeteket. Ha továbbra is fenn marad a panasz, forduljon ismét neurológushoz.

Kérdés: 2013. szeptember 24., 01:26; Megválaszolva: 2013. október 02., 18:53
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Mit tehetnék?
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Abban az ügyben szeretnék segítséget kérni, hogy évek óta pánikbeteg vagyok és az elmúlt lassan másfél hónapban...
Látászavar
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 2 hónappal ezelőtt volt egy vírusos hasmenésem, amiből sikeresen kigyógyultam. Ezt azért írtam le, mert lehet, hogy...
Szorongásos probléma
Üdvözlöm Doktornő. 10 évvel ezelőtt amikor a válásom volt, a pszichiáterem felírta a Cipralex nevű gyógyszert, hogy könnyebben viseljem az...
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!