Ideg alapon

Következő problémával állok szembe, 2. hete görcsölök rossz közérzetem van, előző héten bal oldalon hasi fájdalmaim voltak, nem nyomor rontás volt és pénteken ki vizsgáltak tetőtől talpig nem állapítottak meg semmi komolya.Kaptam a gyomromra egy gyógyszert de a hasi fájdalmai elmúltak enyhültek ma már, nem is fáj vagy csak hozzá szoktam az enyhe fájdalomtól. A héten viszont nagyon furcsa kábulat fogott el mintha kábítószert szedtem volna be pedig nem élek vele, fej, nyak fájás és szédülést éreztem, ezek a panaszok is előfordulnak még a mai napig is a közérzetem még mindig rossz kedvtelen vagyok, viszont normálisan étkezek sőt jobban mint 3-4 hónappal ezelőtt, lehetséges hogy idegi alapon történik mindez velem? hozzá teszem az elmúlt 1 hónapba értek csalódások illetve sok idegeskedés stressz de fejben ezeket helyre tudtam tenni és valójában és se értem mi történik velem ha fejembe úgy érzem minden rendben van és nem lelki pszichés gondom van mert akkor enni se tudnék illetve depressziós lennék amit nem tapasztaltam. A házi orvosom adott beutalót ha a panaszaim nem javulnak, de ingadozóan jönnek elő a panaszaim valamikor egyáltalán nincs semmi bajom és valamikor hirtelen szerűen.

Dr. Szanyi Andrea válasza kábultság és egyéb panasz témában

Kedves Kérdező!

Mivel hasi panaszai gyakorlatilag megszűntek, aggodalomra nincsen oka. Nem említi, hgy milyen gyógyszert kapott, annak esetleg mellékhatása lehet-e rossz közérzet, szédülés, kábulat, amit említett. A rossz közérzet, kedvetlenség lehet hullámzó jellegű és nem kell, hogy feltétlenül étvágytalanságot okozzon. Ha panaszai nem múlnak, menjen el a javasolt további vizsgálatra.

Kérdés: 2012. december 16., 23:23 ;Megválaszolva: 2012. december 22., 21:49
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Gyógyszerszedés
Nyugtató mellett alkoholmentes sör?
Pánikbetegség gyógyszer
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma