• Csendes infarktus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Tavaly decemberben tapasztaltam magamon az alàbbi tüneteket: hànyàs, gyengesèg, gyenge mellkasi szorítàs, erős àllkapocs fàjdalom, rosszullèt, olykor erős szívdobogàs. Akkor a hàziorvosom vírusfertőzès miatt diètàt javasolt. Mivel a tüneteim nem múltak, kivève az àllkapocsfàjdalom, ezèrt visszamentem orvosomhoz. Az àllkapocsfàjdalmat orvosomnak nem említettem, mivel elmúlt ès nem tartottam fontosnak. Kettő alkalommal infúziót kaptam, hogy egy kicsit megerősödjek. Ekkor EKG-t is kèszített, melyen Sinus Rhythm, Low limb lead voltage, T abnormality in inferior leads szerepelt. Idővel elmúltak a tüneteim, jelenleg jól vagyok. Viszont hajlamos vagyok elbagatelizàlni ha esetleg rosszul vagyok, csak akkor foglalkozni a tüneteimmel, ha màr tènyleg nagyon erősek. Semmilyen gyógyszert nem szedek àllandóan, nincs krónikus betegsègem, ritkàn vagyok beteg. A fent leírtak alapjàn kèrdeznèm, hogy a koràbban tapasztalt tüneteimmel kell estleg foglalkoznom? Vèletlenül olvastam egy cikket a csendes szivínfarktusról. Lehet, hogy nàlam is ez zajlott le? Nem szoktam diagnosztizàlni magam online oldalakon, de most soknak talàltam a hasonlósàgot. Vàlaszàt köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a Állkapocs fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Az jó hír, hogy most jól van. A panasz hátterében többféle probléma is állhatott, ezt a leírtakból nem tudom pontosan megállapítani. Ha elmúlik a jelenlegi vészhelyzet, akkor érdemes lenne a szív állapotának megítélésére szív ultrahang vizsgálatot végeztetni. Ez segíthet eldönteni, hogy van-e teendő. Ha esetleg ismétlődne a tavalyihoz hasonló, nem szűnő súlyos panasz, akkor mentőt kell hívni. Tisztelettel: dr Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. április 14., 10:09; Megválaszolva: 2020. április 16., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.