• Dr. Molnár Dóra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot. Mostnábam napközbe a vérnyomásom 126/54/70 de ha mozgok akkor felmegy 145/70/73 esténként pedig 116/48/60. Voltam magán kardiologusnál még mielött elkezdödött ez a probléma azt mondta minden rendben van magas vérnyomásos betegségem van.

        Dr. Molnár Dóra válasza a vérnyomás témában

        Kedves Kéredző! Ezek a mérési eredmények a körülményekhez igazodóan normál értékek. Még az is lehet, hogy csökkenthető lenne a vérnyomás gyógyszerek adagja. Ha sikerült életmódot váltani, javulhatott a helyzet. 24 órás vérnyomás monitorozás (ABPM) segíthet erre kérdésre választ adni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 20., 13:05; Megválaszolva: 2019. január 24., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: