Rytmonorm mellé potencia növelő

Tavalyi évben volt egy pitvarfibrilávios szívritmus zavarom, amire most rytmonorm 300mg tablettát szedek. Azt szeretném megtudni, hogy így szabad e néha potencia növelőt(viagra) szednem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a potencianövelő témában

Kedves Kérdező! Ha tisztázták, hogy nincs komolyabb urológiai és ereket érintő megbetegedése Önnek, akkor nem tilos ezeket a gyógyszereket együtt alkalmazni, de mindenképpen tanácsolnám, hogy az Önt ismerő kardiológus véleményét kérje ki. A Viagra okozhat vérnyomás csökkenést, ami problémát jelenthet bizonyos esetekben. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. június 25., 12:39; Megválaszolva: 2018. június 26., 14:29
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasrontgen
Volt pánikos
Extra dobbanások
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés