Rytmonorm mellé potencia növelő

Tavalyi évben volt egy pitvarfibrilávios szívritmus zavarom, amire most rytmonorm 300mg tablettát szedek. Azt szeretném megtudni, hogy így szabad e néha potencia növelőt (viagra) szednem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza potencianövelő témában

Kedves Kérdező!

Ha tisztázták, hogy nincs komolyabb urológiai és ereket érintő megbetegedése Önnek, akkor nem tilos ezeket a gyógyszereket együtt alkalmazni, de mindenképpen tanácsolnám, hogy az Önt ismerő kardiológus véleményét kérje ki.

A Viagra okozhat vérnyomás csökkenést, ami problémát jelenthet bizonyos esetekben.

Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. június 25., 12:39; Megválaszolva: 2018. június 26., 14:29
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után