Adó visszatérítés szívbetegség esetén.

Kedves Doktornő! Abban szeretnék segítséget kérni hogy jár e nekem adó visszatérítés. A háziorvosom azt mondja hogy én már gyógyút vagyok azért nem írja meg a papírt ami az igazoláshoz kellene.Pedig a műtétek előtt fizikailag is jobban voltam és gyógyszert se kellett szednem.Veleszületett aorta billentyű szűkületem van vagy volt már én se tudom ezek után.Három éve kaptam egy műbillentyűt de sajnos a műtét előtt volt egy III fokuku av-blokkom és kaptam egy pacemakert is.Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza adókedvezmény témában

Kedves Kérdező, a jogszabály pontosan meghatározza az egészségkárosodás mértékét, ez egy szívelégtelenségnek megfelelő állapot, amelyhez persze többféle szívbetegség is vezethet. Ha Önnél fennáll egy jelentős, napi életvitelét korlátozó szívelégtelenség a szívbetegségei következtében, akkor kaphat adókedvezményt. Erről kérdezze a kardiológusát! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. június 19., 12:09; Megválaszolva: 2015. június 19., 19:39
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után