Extrázás szívritmuszavar

Tiszteletem rövid lesz. Sajnos elég sokszor van extrázásom félrever a szivem és sokszor van hogy 2 orán keresztül is csinálja azalatt végig fulladok és persze halálfélelme lesz az embernek de gondolom ez természetes folyamat. reggelizni sem tudok mert fulladok. A lényeg hogy ha néha félrever mondjuk oránként 1-3 alkalommal az nem érdekel belefér igaz zavaró de tudom nem vészes. Viszont amikor percenként 4-5 alkalommal megdobban és van olyan is mikor elkezd 4-5 másodpercig csak ugy kalimpálni össze vissza verni na az már eléggé ilyesztő aztán helyre áll de addig fulladok rendesen. Mostanában elég rendszeresen van ez a 2 orán át tartó félreverés általában reggel kezdi 7-8 orakkor este meg izzadok mintha egy katlanban lennék. A homlokom izzad nem a legjobb. Ha néha Lokrent veszek be egy 5mg ot azzal helyre áll de délután kezdi ujra nem szeretnék gyógyszert szedni mert leviszi nagyon a vérnyomásomat. Megtudná mondani hogy a szinusz csomo miért ad le olyan elektromos jeleket ami nem egyenletes mi az oka? Mert a tünetet gyógyszerrel lehet kezelni de az okot szeretném megszüntetni. Tudja van egy történet: Egy férfi elmegy az orvoshoz mert szög ment a talpába. Az orvos megnézi és azt mondja oké semmi baj adok magának gyulladás csökkentőt és fájdalom csillapitot meg fertötlenitem ezzel jobb lesz. És élete végéig szednie kell ezt a 2 gyógyszert. Ahelyett hogy kihuzná a szöget és bekötözné. Érti ugye miről van szó. Mit javasol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza extraszisztolé témában

Kedves Kérdező, vizsgálat nélkül, csak a tünetek alapján nem tudok korrekt véleményt adni. Jelentkezzen kardiológiai kivizsgálásra, itt felmérik a szív állapotát, és kiderül, hogy van-e teendő. Jobbulást kívánok, tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 25., 08:22; Megválaszolva: 2015. március 25., 14:53
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás