repülés műbillentyűvel

Húsz éve ültettek két műbillentyut a szivembe /mitralis es aorta billentyuket./ most fogok repülni, az a kerdesem hogy kell-e valamire vigyaznom a repules elott, alatt. / biztonsagi ellenorzo kapuk, veralvadas gatlo szedes stb elore is koszonom valaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza műbillentyű témában

Tisztelt Kérdező!

Önmagában a műbillentyű beültetés utáni állapot nem akadálya a repülőgéppel történő közlekedésnek. Mivel rendszeresen szed gyógyszereket, és ezeket el is kell vinnie, ezekről kérjen hivatalos igazolást a családi orvostól. A betegségeiről vigyen dokumentációt, lehetőleg egy világnyelvre lefordítva, ugyanis egy esetleges rosszullét esetében ez gyorsíthatja és segítheti az Ön ellátását. Az utazás alatt a megfelelő folyadékbevitelre figyeljen! Nemzetközi utasbiztosítást mindenképpen kössön! Jó utat kívánok, tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2013. augusztus 10., 13:44; Megválaszolva: 2013. augusztus 11., 14:33
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Műbillentyű és fogamzásgátló...
Tisztelt Doktornő! Idén 25 éves leszek, 3 éve augusztusban ültettek be egy műbillentyűt az aortabillentyűm helyére. A beavatkozás óta...
mitralis prolapsus, billentyu...
Tisztelt Webbeteg! Ez ev aprilisaban nyitott szivmutetet vegeztek el rajtam, mivel aorta aneurysmat allapitottak meg a marosvasarhelyi Kardiologiai Klinikan....
Műbillentyű beültetés
Kedves doktornő. A mütéttel kapcsolatban sze- retnék információt kapni. Ugyanis eddig panasz mentes voltam, de mostmár gyakoribbak a rossz éezéseim...
Véralvadásgátló és műbillentyű
Tisztelt Doktor Nő! (Úr)! 22 éves vagyok 2001 ben kaptam egy műbillentyűt valvularis aorta stenosis miatt. Syncumar (mite) és Bisoprolol t szedek....
Sűrű a vérem trombózishajlam?
Tisztelt Dr.Nő! Fél évente járok vérvételre, viszont eddig nem fordult elő ilyen. A labor hívott közvetlenül fel, hogy bizonyos értékek...