Egy kérdésekkel teli nő

Tisztelt Doktornő/Úr Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz hogy 8 éve diagnosztizáltak nálam pánikbetegséget szedem rá a rexetint eleinte sűrűn voltak rosszulléteim mára már szinte elmúltak 1 hónapja volt egy rosszullétem a munkahelyen ami általában mint most is nagyon magas vérnyomás kiugrással jár 180/110/126 os volta munkahelyemen nem is engednek azóta dolgozni elküldtek belgyógyászhoz aki kért mellkas és hasi ultrahangot a hasi ultrahang jó a mellkas röntgenen ez állt a cor balra egy hártánujjal nagyobb.kérdésem rz valami szív eredetű probléma? szedek vérnyomás csökkentőtt amprilan2, 5 est de mivel ingadozik a vérnyomásom így mikor alacsony és beveszem nem vagyok jól.ezek a kiugrások ritkán fordulnak elő akkor zsibbadást érzek a mellkasomban a karom lában zsibbad és nagyon nagyon gyors a pulzusom.kérdésem az lenne hogy merre induljak el mert vérnyomáscsökkentőt szedek de az sem jó mindig a rexetint 8 éve szedem és ezek a kiugrások nagyon ijesztőek. Várom megtisztelő válaszát Köszönettel

WEBBeteg szakértő válasza szívnagyobbodás témában

Tisztelt Kérdező!

A mellkas röntgenen látható szívnagyobbodás miatt kardiológiai vizsgálat szükséges, háziorvosi beutaló kell a tb finanszírozott ellátáshoz.

Üdvözlettel. dr Árki ildikó

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. december 21., 22:42 ;Megválaszolva: 2012. december 22., 20:15
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
DCM betegségről
Tisztelt Doktornő! Férjemnek fiatalkora óta sportoló szíve van. A napokban elment kardiológiára, panasza nincs, én kértem, hogy húsz év után...
ST depresszió
Érdeklődni szeretnék nem rég mellkasi fájdalmaim voltak illetve fulladtak séta közben sűrgősségire bementünk ahol a mellkas röntgen cardiomegalia...
Milyen szívbetegsége van a...
Szeretnék érdeklődni, hogy pontosan mi is a kisgyermekem szívbetegsége és mire számoljak. Megszületése után szívnagyobbodása volt és magas...
Segítsen értelmezni ezt a diagnózist...
Mai napon voltam mellkas röntgenen ugyanis egy ideje magas a süllyedésem (56) és a CRP értékes is magas (32) . Mellkas röntgenen ezt állapították...
Mi bajt mutat a szívultrahang leletem?...
Tisztelt Doktornő. Legyen szíves megmondani, hogy mi a bajom mert semmit nem mondanak csak azt vigyázzak magamra nagyon. Eredményeim: Echocardiographia:...