Nemi betegség

Tisztel Doktor Úr! Kérdésem, hogy milyen esélyel kaphattam el nemi betegséget a következő esetben: Egy esetlegesen nemi betegséggel fertőzött hölgy óvszerrel orális szexben részesített, de kezével hozzáért egy rövidebb időre az óvszerhez és ezálltal a saját fertőzött nyálához. Ezt követően 5-10 perccel gumikesztyűt húzott az egyik kezére, de a korábban nyállal érintkező másik kezével kente be síkosítóval a gumikesztyűt kívülről, majd prosztata masszázsban részesített.

Dr. Petróczi István válasza nemibetegség témában

Kedves Kérdező!

Én nőgyógyász vagyok.... Azt javaslom menjen el bőr- és nemibeteg szakrendelésre

(ha nincs akkor simán bőrgyógyászhoz) és kérje kivizsgálását nemibetegség szempontjából.

Ne halogassa, mert súlyos következményei lehetnek......

Sajnos egy nő és egy férfi együttléte mindig kockázatos, sokszor nem tudni, hogy egyikük nemibeteg....

Kedvező kivizsgálási eredményt kívánok:

Petróczi dr.

Kérdés: 2022. május 23., 19:47 ;Megválaszolva: 2022. május 23., 19:47
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Szeropozitív - Herpes simplex II IgG
Semmilyen tünetem nem volt korábban, a tesztet kiváncsiságból csináltam. Jelentek-e bármilyen veszélyt a női partnerre hagyományos, vagy orális...
Hiv fertőződés
Jó Napot Kívánok! A HIV fertőződés után leghamarabb mennyivel jelentkezhetnek az első tünetek? És melyek a főbb tünetek? Előre is köszönöm.
Hüvelyfal fájdalom
Tisztelt Doktor úr! Szexuális együttlét során a behatoláskor, illetve azt követően olyan érzésem van, mintha a párom "lezúzná" a hüvelyfalamat...
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Parkapcsolati problema