Karissa fogamzásgátló

Kedves Dr. Kiss György! Az lenne a kérdésem, hogy Karissa fogamzásgátlót 19 évesen ajánlatos-e szedni? Ez lenne az első ilyen jellegű gyógyszer amit alkalmazok! Mit kell tudni a felhasználásáról, mikor kell neki fogni a gyógyszernek? És mennyire megbízható?

Dr. Kiss György válasza Karissa fogamzásgátló témában

Tisztelt Hölgyem!

Megértését kérve a késedelmes válaszomért, de az Ön által kérdezett fogamzásgátlót nem ismerem. Ez persze nem jelent sokat, de több gyógyszerészt és illetékest megkérdezve sem tudtam meg többet.

Igy, annyi lehet a tanácsom, hogy 19 éves korban egy alacsony hormontartalmu, de biztonságos gyógyszert válasszon- ha az emlitett gyógyszer megfelel ennek a kritériumnak, akkor a menstruáció első napján kezdje el szedni, de 2 hétig még védekezzen a tabletta elkezdése után is.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 20., 22:47; Megválaszolva: 2016. január 22., 20:21

Kérdések és válaszok: Szexuális élet

Szeropozitív - Herpes simplex II IgG
Semmilyen tünetem nem volt korábban, a tesztet kiváncsiságból csináltam. Jelentek-e bármilyen veszélyt a női partnerre hagyományos, vagy orális...
Hiv fertőződés
Jó Napot Kívánok! A HIV fertőződés után leghamarabb mennyivel jelentkezhetnek az első tünetek? És melyek a főbb tünetek? Előre is köszönöm.
Hüvelyfal fájdalom
Tisztelt Doktor úr! Szexuális együttlét során a behatoláskor, illetve azt követően olyan érzésem van, mintha a párom "lezúzná" a hüvelyfalamat...
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Nemi betegség