Mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Jó estét! egy fontos kérdést szeretnék feltenni ami nem hagy nyugodni. Barátnőm orálisan kielégített majd rá fél órára elmentem fürdeni szappannal ami elvileg megöli a spermakat a hímvesszőn es pisiltem is ami elvileg kimossa a hugycsőből. A hímvesszőm belerült a hüvelyébe az orgazmusom utan kb. egy órával de nem voltam izgalmi allapotban csak félmerev voltam és 5 perc utan ki is vettem mert lelankadt.Van okom a felelemre? 16.-21. eig tartott a menstruacioja es 23. an tortent. Mennyi az eselye hogy baj lesz? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Mennyi az esélye a teherbe esésnek? témában

Tisztelt Kérdezö!

Ha és amennyiben az oralis kontaktus után végzett toilette rendben volt és hólyagpt is üritett, akkor a fogantatás esélye minimálisra csökkent.

Későbbbiekben, 4-5 nap mulva egy terhességi teszt elvégzése partnerét is megnyugtathatja.

Nem tanácsként, de megjegyzem, hogy a gumi óvszer haszálata kényelmetlen ugyan, de sokat segithet.

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2015. december 24., 22:12; Megválaszolva: 2015. december 25., 07:45
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem