enterococcus faecalis

Kedves Doktor úr. Előjáték közben tegnap a péniszem becsusszant a barátnőm ánuszába, talán ha fél vagy egy percre. (sosem volt gumi nélkül ilyen még.) Teljesen megbízunk egymásban, régi és monogám kapcsolat, ami miatt ideges vagyok, az a fekália baktérium által szerezhető fertőzés. Azt szeretném kérdezni, van-e esély, hogy megkaptam, illetve, ez lenne a legfontosabb, ha tudna ajánlani olyan kenőcsöt vagy tablettát, amivel időben meg lehetne állítani a fertőzést esetleg. Milyen tünetekkel járhat ez? És mennyi idő múlva? köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Penis témában

Normál tisztálkodás elegendő. Ha nincs semmiféle elváltozás, akkor egyéb teendő nincs.

Kérdés: 2015. március 18., 11:25; Megválaszolva: 2015. március 18., 13:02
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?