Ily módon teherbe eshettem?

Kedves Doktor Ùr/Nő! Tegnap a barátom kielégìtettem, a spermát és a kezét papìrzsebkendövel letörölte, majd ezután körūlbelūl 5 perccel késöbb (kézmosás nélkūl) belém helyezte az ujját, amikor én rászoltam, hogy kézmosás nélkūl ne tegye.Ki is vette azután. Lehetséges hogy igy teherbe eshettem, ha a peteérésem pontosan mostanra esik? Vagy csak én aggòdom fölöslegesen emiatt? Köszönöm a válaszat!

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

A spermiumok az Ön által leírt esetben is lehetnek életképesek és megtermékenyíthetik Önt.

Amennyiben a barátja a kezét alaposan letörölte, erre csekély az esély.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. január 23., 08:41 ;Megválaszolva: 2014. január 25., 14:55
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: múlt héten szerdán betegség miatt kihánytam a fogamzásgátlót (Lindynette) ,ami a levél...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Már 2 és fél éve szedem a VELGYN fogamzásgátló tablettát. Két hete (pontosabban a levél második hetében) kihagytam egy...
Hormongondok
Kedves Doktor! 17 éves koromban kezdtem Yasminelle tablettát szedni, mert rendszertelen volt a ciklusom, 4 éven keresztül szedtem, minden mellékhatás...
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Nemi betegség