szülés után

Üdvözlöm! a kérdés egyszerű, de a probléma inkább bonyolultabbnak tűnik...igazából soha nem voltam képes orgazmust átélni, vagyis együttlétkor inkább színleltem, hogy sikerült eljutnom a csúcsra, hogy "minden rendben legyen", de amióta megszültem hüvelyi úton kisbabámat (4 hónapja) és ismét együtt vagyok a párommal, azóta még annyira sem érzem közeledtét a "jónak", mint talán eleinte lehetségesnek éreztem, (ami az előtte lévő partnerekkel sem sikerült) mintha érzéketlenné váltam volna és ebből adódóan nem is szeretnék szexuálisan együtt lenni vele, sőt inkább eltolom magamtól, csakhogy ne kelljen együtt lennünk. miért nem sikerül nekem eljutni az orgazmusig? s egyáltalán lehet ez ellen tenni akármit is? köszönöm a választ...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza orgazmus hiánya témában

Kedves Kérdező! A jelszó: az élet shép, pláne az erotika. Ez nem szülés vagy hüvelyfüggő. Ha még szoptat, ez bizonyos fokig tompítja az igényt, de ez visszatér. A fiatal lánykori bevezető tapasztalatok nem voltak helyesen kezelve, vagy nem tudott kezdetben kellő körülmények között örülni együttléteknek. Bár sokat segít a kialakulásban a minden fiatalnál óhatatlanúl kipróbált masturbáció, ami későbbi partnerkapcsolataiban jó előiskola a kölcsönös örömteremtéshez. Vallom, hogy egy jó szexuális kapcsolat bármely életkorban kalakítható. Ehhez jó lett volna mát jóval korábban egy szexualterapeuta pszihológus segítségét igénybe venni, de most már mindenképpen. Higgyjék el, megéri, hogy mindketten, őszíntén feltárva és megbeszélgetve a problémát, egyenesbe jussanak. Ez a kulcsa házasságuk hosszú, örömteli fennmaradásának.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 21:16; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 12:08
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?