Miért nincs orgazmusa a páromnak?

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a barátnőm a szexuális együttléteinkkor nem élvezi legtöbbször az együttlétet, nem nedvesedik, nincs orgazmusa… Szerinte, ez kapcsolatban lehet a régi, agresszív barátjával, mert akkor jöttek elő ezek a tünetek, és ekkortájt volt kétszer húgyúti fertőzése, ami gyakori vizelési ingerrel, és csípő vizeléssel járt, fehér folyással járt, ez 3 éve volt, azóta nagyon ritkán van orgazmusa, megfelelő előjáték mellett. Kérdéseink: Miért nem nedvesedik, miért nincs gyakrabban orgazmusa? Visszatérhet-e a fehér folyás, és mivel lehet kezelni? Köszönettel.: Zoltán.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza orgazmus hiánya témában

Kedves Zoltán. A korábbi rosz tepesztalatok átmenetileg befolyásolhatják az orgazmus nehezítettségét. Mindez szeretetteli türelemmel, gyengédséggel, megbeszélt kölcsönös örömokozó praktikákkal legyőzhető, csak idő kérdésa. Kezdetben a nedvesedés pótlására mindenképpen használjanak sikosító krémet, Dermolin gél néven recept nélkül bármelyik patikában kapható. Ebből babnyi kis mannyiséget kenjenek a hüvely bejáratába, és sokkal kellemesebb lesz az egész. A húgyúti fertőzésre, ha a továbbiakban is jelentkezne, nőgyógyászati hüvelyváladék tenyésztés, esetleg vizelet tenyésztés javasolt. Kellemetlen, esetleg csítő, égető viszkető hüvelyfolyás csak gombás vaghy bakteriális hüvelyfertőzéskor alakul ki, erre gyógyszer nőgyógyásztól rendelve kell. El ne veszítsék a kedvüket egymástól!

Kérdés: 2012. augusztus 12., 22:16; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 11:19
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?