• Egyre több úszó, fekete fonalat látok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Papp Júlia szemorvos! Egy pár hónappal ezelőtt szembesültem azzal, hogy mindkét szememben egyre több úszó, fekete fonalakat és foltokat látok. Szeretném megkérdezni, hogy ez a betegség gyógyítható-e, mert nagyon zavar, és ezáltal rossz a közérzetem is. Az interneten olvastam, hogy vannak ilyen vitamin spray-k, kimondottam szemspray is, aminek a neve Vitamist Vitasight szemspray, ami a szájnyálkahártyán szívódik fel. Ezzel kapcsolatosan olvastam pár hozzászólást, akik ezt használták, és pozitív véleményt mondtak róla. Szeretném kikérni az Ön tanácsát is, hogy érdemes-e ilyet vásárolni?! Valamint, ha ezt nem tartja érdemesnek, akkor tud-e valami mást tanácsolni? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a üvegtesti homály témában

        Tisztelt kérdező! Sajnos az üvegtesti homályok kialakulását visszafordítani, a szervezetet "fiatalítani" tapasztalatom szerint nem lehet. A különböző vitamin kombinációk segítségével lassítani lehet a folyamatot, az újabbak megjelenését elodázni. Bár személyes tapasztalom nincs, ha más nem szól ellene érdemes legalább megpróbálni az említett készítményt. Fontos a bő folyadék és C vitamin stb. fogyasztás.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 31., 19:08; Megválaszolva: 2011. november 02., 23:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: