Mi lehet ez?

Szép napot! Olyan problémával állok önök elé ami lassan augusztus közepe óta érzékelhető, de még is csak most jutottam el odáig hogy komolyan aggódjak.Nos augusztus közepétől egyik napról a másikra arra lettem figyelmes h a látásom megromlott, kissé hangyás lett a kép, illetve azt az érzést keltette mint amikor egy személy erős alkohol fogyasztása alatt van.Tehát egy adott pontra nem tud tökéletesen koncentrálni.Komoly jelentőséget nem különítettem neki, hisz elég görbe nyaram volt..gondoltam kialszom magam egy párszor és helyre jön. Azonban ez most is tart (október 3.).Egy esetleges daganattól kezd gyomoridegem lenni egyre sűrűbben.Viszont fél éve voltam véradáson és nem volt probléma a véremmel. Mindenképp el kell hogy menjek az orvoshoz ha nem múlik, de szeretném megtudni hogy milyen betegségek jöhetnek szóba.Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a látászavar témában

Tisztelt kérdező! Valóban első lépésben szemészeti műszeres szakvizsgálatot javasolnék, mert a homályos, "hangyás" kép, ha az mindkét szemen jelentkezik akkor legvalószínűbb a szemüveg igény jelentkezése. Ritkábban a fókuszálási, összenézetési problémák, melyek a szemizmon jelentkeznek egyéb gondot is jelezhetnek pl. vércukoringadozást, idegrendszeri eltérést, gyógyszer mellékhatásokat stb.

Kérdés: 2011. október 03., 16:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:42
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?
Van okom ettől tartani?