Szem -éleslátás

Egy éve lézeres utóhályog kezelést kaptam mind a két szememen.- A jobb szememmel pár hete homályosan látok és ami aggaszt: közelre nagyítóval se látok élesen. Gyakorlatilag nem tudok olvasni.-Utóhályog újra megjelenhetett? Imrike

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza látászavar témában

Tisztelt kérdező! Feltétlenül keresse fel kezelő orvosát a hirtelen homályos látás, a fókuszálási képtelenség miatt, mert számos szemészeti betegség okozhatja ezen panaszokat amelyeket csak műszeres vizsgálattal lehet egyértelműen megállapítani. Általánosságban igaz, hogy a lézeresen megfelelően kezelt utóhályog nem szokott kiújulni.

Kérdés: 2011. január 23., 09:07; Megválaszolva: 2011. január 25., 21:17
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon