• Szürkehályog?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr! Tegnap éjszaka amikor leoltottam a lámpát lefekvés után, észrevettem, hogy félhomályban (valamennyi fény még szűrődött be kintről) a bal szemem elött mintha valamilyen szürke fátyol lenne és homályosan látok. Amikor feloltottam a lámpát ez megszűnt, normalizálódott a látás, amikor lekapcsoltam a lámpát megint ez a homályos fátyol jelent meg újra. Második alkalommal vettem észre ezt a jelenséget, ez mitől lehet? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Cserháti Zoltán válasza a szemészeti panasz, szürke folt, homályok témában

        Kedves Hölgyem! Ne haragudjon, de szemészeti vizsgálat nélkül az Ön által említett panaszokra nagyon nehéz értékelhető, adekvát választ adni. Tekintettel arra, hogy korábban nem voltak hasonló panaszok - gondolom - és nagyon fiatal javasolnék egy szemészeti vizsgálatot (ultrahang is lehetőleg). (Ilyenkor szürkehályogra gondolnak az emberek, de ez nem feltétlenül alakul ki ebben a korban, de pl. úszkáló üvegtesti homályok is lehetnek.) Üdvözlettel,


        Kérdés: 2020. február 03., 10:33; Megválaszolva: 2020. február 05., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: