szembetegség

Jo napot.Dr.nö.19 éves lány vagyok látazavaraim vannak.ugrálo pontokat látok mindig este a legrosszabb mert akkor zöld szinü pontokat is foltokat látok és pár másodpercre látáskiesésem van ha me csukom a szemem fehér foltokat látok csillagokat vonalakt homályosan is látok nagyon félek itt kin élek nemetorszagban voktam szemorvosnál aszt mondta minden redben voltam mrn vettek gerincvizet par eredmeny jo lett a többire még várnim kell. Meg vakulhatok kérem segitsen. Néha fáj a szemem és könyezij is. Koszonettel: zsaklin

Dr. Hangyál Éva válasza látászavar témában

Kedves Zsaklin!

Az említett panaszok miatt végzett alapos szemészeti vizsgálat - ha nem talált eltérést - valószínűleg nem fog leromlani a látása. Gyakran okozza az említett tüneteket a szem fáradtsága, hosszú ideig használt mobiltelefon, tablet vagy PC, fizikai fáradtság, dohányzás, alkoholfogyasztás.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2016. január 09., 20:24; Megválaszolva: 2016. január 13., 12:18
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látás változás
Tisztelt Doktor Úr! Két napja vettem észre , hogy ha pl a nAp által erősen megvilágított fehér ajtót nézem a lakásban , akkor mintha csillogna a...
Szememben ...
Látászavar. Szedüles
Látászavar
Kb másfél órája a jobb, retina-műtött (2014: PPV, epiret.membráneltávolítással, majd 2015-ben szürkeh.) szemem előtt femete festék...
Perifériás látótérkiesés...