• Lézeres szemműtétre lehet kapni valamilyen támogatást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor/Doktornő! Több mint 10 éve kontaklencsét viselek, ami jelenleg -10 dioptriás és ezen van még -1, 75 cylinder. Több szemész jelezte már, hogy az állandó kontaklencse viselés nagyon megviselte a szemem, amitől maradandó eresedések keletkeztek rajta. A javaslatuk mindig az, hogy szemüveget hordjak, a lencse hleyett, de sajnos az ugyanilyen papraméterezésűs szemüvegemmel nem látok olyan élesen mnt a kontaklencsében. Minőségben akkora romlást okoz, hogy nem tudok benne dolgozni, és egyéb dolgokat végezni, mert nem látok rendesen. Nem szeretném, hogy még továb károsodjon a szemem, de kénytelen vagyok a kontaklencsét használni. Ilyen esetekben van lehetőség valamilyen támogatást szerezni a lézéres szemműtétre? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Juhász Levente Ákos válasza a lézeres szemműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Az OEP tudtommal nem támogatja a lézeres refrakív műtéteket. Amennyiben rendelkezik önkéntes egészségpénztári tagsággal, érdeklődjön az EP ügyfélszolgálatán, mert van olyan EP akinél a megtakarítást fel lehet használni ilyen beavatkozásokra.


        Kérdés: 2013. október 06., 09:26; Megválaszolva: 2013. október 14., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! 17 éves vagyok, és mostanában elkezdett fájni a szemem, és az alatta lévő csontok, az arcüregemnél, és a halántékomnál. Nagyon megijedtem, arra is gondoltam, hogy magas a szemnyomásom. Mert sokszor nagyon-nagyon...
        Tisztelt Doktorúr/nő! Kb. 2 hónapja enyhe influenzaszerű tüneteket észleltem magamom és feltűnt,hogy könnyesebb a jobb szemem,egy kicsit fájt és érzékenyebb voltam a fényre,eleinte azt hittem kötőhártya-gyulladás és covidra gondoltam...
        Tisztelt Doktor Úr! Szemgyulladás témakörben szeretnék érdeklődni. Begyulladt az egyik szemem, talán túlzott monitor használattól. (most nem nézek monitort és televíziót sem) Vigamox-ot írt fel a szemorvos, ami úgy néz ki 90-95%-ban...
        Jó estét kívánok. Panaszomról szeretnék kérdezni. 33éves nő vagyok,3 gyerekes anya, (ebből két császsármetszésel szült) szemüveges általános iskolás korom óta (12-13 éves korom óta),távolra látással van probléma. 2017ben volt egy...
        Üdvözlöm! Kb egy hónapja úgy èrzèkelem mintha beszûkûlt volna a làtóterem. Voltam szemèszeten ahol csinàltak oct vizsgàlatot, szemfenèk vizsgàlatot pupillatàgítàsban illetve computeres làtótèr vizsgàlatot, ahol nem talàltak semmit...
        2019 januárjában alakult ki nálam először episcleritis a bal szememen, most újra elojott. Tavaly a tobradex szemcsepp helyrehozta, most a gyengébb változatot a Tobrexet használom. Szúro, égő érzés, érzékeny a fényre, piros és dagadt,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció