Pánikroham, fáradékonység, depresszió

Kedves doktorno Elnezest az ekezet miatt. Abban szeretnem a segitseget kerni hogy elemezze a tuneteket amiket itt leirok. Eletkor 28 Dohanyzik igen (17 eve) Stress igen Faradekonysa kimagasloan faradekony Depresszio valoszinu Kortortenet/Tunetek Neha jelentkezo eddig kb 3 alkalommal. Peldaul felebredes ejjel 1 ora a bal mellkas tudattalan dorzsolese, pillanatokkal kesobb a bor kellemesen puha (fajdalom mentes) euforias erzes mellett. A kozerzet valltozoan kellemes kellemetlen a beteg elmondasa szerint,, mintha nem tudna hogy mi fog kovetkezni". Eggyidoben vagy kicsit kesobb a bal oldal gyengesege, bal kar es lab, az arc de nincs elesen meghuzott hatar es a beteg szereint a mosolygas megy (csak mintha 95%-os lenne nem 100) . Erezheto kulonbse a bal es jobb oladl kozott. A sziv folyamatos kellemetlen eges erzete. AZ allapot 3-4 oran keresztul all fent. Ketto ora utan a latas nagyon minimalis elhomalyosodasa, a bal feltek izomzatanak gorcsos erzese (mintha egy jo nagy izomlaza lenne) . Folyamatosan valtozo levegovetel neha teljes de neha nem tud levegot venni teljesen (ez fenn all az egesz ido allat csak a vege elott lesz jobb) . Folyamatos alamerules erzese ami hullamokban erezheto (adrenalin? ) . Mozgas olyan 95%-os a beteg szereint,, nem veszes annyira". A vegenel a szemek nagyfoku faradtsag erzese. Kellemetlen nem folyamatos es eber pihenes. Miutan vege a (rohamnak) a bal fel gyengesege megmarad meg 1-2 hetig. Ebben az esetben ez tegnap tortent. Eset torten, egy karacsony elott kozvetlenul (nagyjabol ugyan az mint amit leirtam) , kissebb rosszullet sziveszter elott, lataszavar szedules (rovid ideig tarto) 3 napja es ez. elotte is voltak sokkal kissebb rosszuletek, hasonloak ehez. Elore is koszonom velemenyet. Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Pánik betegség? témában

Kedves Kérdező, a leírás alapján nem megállapítható, hogy mi a probléma. Fizikális vizsgálat, EKG és vérvizsgálat sokat segíthet a további teendők megtervezésében. Forduljon háziorvosához ennek megbeszélésre. Egészséges életmód folytatása, túlzott alkohol és koffein fogyasztás kerülése addig is javasolt, nyugodt éjszakai pihenés lehetőségének biztosítása mellett. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. január 16., 05:02; Megválaszolva: 2015. január 17., 15:53
Kérdések és válaszok: Stroke (Agyvérzés és agyi érelzáródás)
Erek állapota fiatalon
ischaemias laesio
November 8.-án az utcán lettem rosszul, mentő érkezett magas vérnyomást mértek, és mivel előző nap extra mennyiséget bicikliztem (cca 100 km) ...
Esetleges Orvosi mulasztás...
Stroke utáni állapot
vérhígító szedése melett lehet-e...