Napozás

Nagyméretű hasi műtét után 2 hónappal ajánlott-e napozni? A begyóygyult műtéti heg nagy kiterjedésű, még piros, kiemelkedik. A napozás milyen hatással lehet rá, kell-e napteje keni rá vagy sem..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

Tisztelt Kérdező! Nem javasolt napozni míg a heg a végleges formáját elnyeri. Jelenleg ez még nem zajlott le. Amennyiben nem kerülhető el, hogy nap érje magasa faktorú fényvédőt alkalmazzon.

Kérdés: 2011. június 22., 14:19; Megválaszolva: 2011. június 25., 16:27
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus